FAQ's

Frequently asked questions

Mitä palvelu maksaa?


Hinta helpperin palvelulle on 38 €/h, kotitalousvähennyksen jälkeen 22,80 €/h. Hoiva-alan koulutetun hoitaja-helpperin hinta on 48 €/h, kotitalusvähennkysen jälkeen 28,80 €/h. Vähimmäispituus käynnille on 2h. Kotitalousvähennystä on mahdollista saada 2 250 € / vuosi, pariskunnalla 4 500 € / vuosi. Halutessanne autamme sinua kotitalousvähennyksen tekemisessä.
Saanko itse valita hoitajan?


Saat. Suosittelemme teille helpperiä, mutta tutustumiskäynnin jälkeen helpperiä saa halutessaan vaihtaa.
Miten tilaan apua?


Voit tilata apua soittamalla meille numeroon 010 299 8 299 tai laittamalla sähköpostia osoitteeseen info@helppy.fi. Voit myöt jättää yhteydenottopyynnön täällä.
Kuinka paljon apua voin tilata?


Juuri sen verran kuin tarvitset. Yleisin määrä on 2 tunnin käynti yhden kerran viikossa, mutta autamme tarvittaessa myös joka päivä.
Voinko tilata apua teiltä vaikka läheiselläni käy kunnan kotihoito?


Voit. Teemme paljon yhteistyötä kunnan kotihoidon kanssa. Tavallisesti kunta hoitaa tällöin lyhyet käynnit ja lääkehoidon ja helpperi taas auttaa ajan kanssa tukien esimerkiksi suihkussa käymisessä tai muun hygienan hoidossa. Lisää Helppyn yhdistämisestä kunnan kotihoitoon voit lukea täällä.
Mistä tiedän mitä apua läheiseni tarvitsee?


Aina tarvetta ei tiedä etukäteen. Siksi palvelussamme ei ole sitoutumispakkoa, vaan helpperiin voi tutustua rauhassa ja muuttaa avun tarvetta joustavasti tilanteen mukaan.
Saako palvelustanne kotitalousvähennystä?


Saa. Kotitalousvähennystä saa 40% palvelun hinnasta, jopa 2 250 €/vuosi tai pariskuntana yhteensä 4 500 €/vuosi.
Mitä Helppyn kotihoito sisältää?


Oikeastaan kaiken, mihin kotona voi apua tarvita. Pyykin pesusta roskien vientiin ja vaatekaapin järjestelyyn. Lisäksi autamme sairaalasta kotiutuessa, siellä ollessa tai vaikkapa matkustamaan läheisen luokse. Jos pohdit, voisimmeko olla avuksi sinulle, soita meille numeroon 010 299 8 299 ja kysy lisää.